زباله هایی که قابلیت فاسد شدن دارند و تجزیه پذیر هستند. اکثر آنها به خاطر سرعت فسادپذیری
بالا توسط باکتری ها می توانند خیلی زود به چرخه طبیعت برگردند و اکثرا به عنوان کود
(کمپوست) استفاده میشوند.
ضایعات غذایی قسمتی از این نوع زباله ها می باشند که فاسدشدنی هستند و این بخش عمدتا از
اضافات گیاهان و پسماند ناشی از طبخ غذا و مواد خوراکی به دست میآید. به همین دلیل به این
نوع از زباله ها، پسماند غذایی و یا پسماند تر هم گفته می شود. این بخش از زباله ها اهمیت بالایی
دارند چرا که عمده زباله ها از همین نوع هستند و همچنین فسادپذیری بالایی دارند که باعث
تولید آلودگی و بیماری می شوند و باید نسبت به دفع آن خیلی سریع اقدام کرد. از جمله زباله های
تر میتوان به پوست میوه و سبزیجات، باقی مانده غذاهای پخته شده، روغن پخت و پز، پوست
تخم مرغ، استخوان مرغ، گوشت و ماهی، تفاله چای و قهوه و … اشاره کرد.

مدیریت پسماند شهرداری تولم شهر (مرجقل)

به اشتراک بگذارید
روابط عمومی شهرداری تولم شهر
روابط عمومی شهرداری تولم شهر
مقالات: 78

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *